Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ


 2ο   Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού



  O Δήμος Αρταίων και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Άρτας, σε συνεργασία με το Σκακιστικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου «Πύρρος» Άρτας  διοργανώνουν Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού την Kυριακή  7 Μαΐου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν , με ώρα έναρξης 18.30 , στην Πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα.
      
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της ευρύτερης περιοχής. Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθούν και οι αντίστοιχοι όμιλοι με τους μαθητές χωρισμένους ανά τάξη. Θα διεξαχθούν 6 γύροι, ενώ για τους νικητές έχει προβλεφθεί μετάλλιο για τους τρεις πρώτους  νικητές. Επίσης  μετάλλιο θα δοθεί και  στο πρώτο κορίτσι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα. 
       
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται :
α)  στα έντυπά που θα μοιραστούν στα σχολεία συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εγγραφής  
 β) στο email : skaki.pyrros.arta@gmail.com δηλώνοντας το Επίθετο , το Όνομα , το Πατρώνυμο , την Τάξη και το σχολείο του κάθε μαθητή ,  από Τετάρτη 26 Απριλίου έως και Παρασκευή  5 Μαΐου.
        
Η συμμετοχή του μαθητή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πριν την έναρξη των αγώνων με την αυτοπρόσωπη παρουσία του από τις 18.10-18.30. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των κανονισμών που προβλέπει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η FIDE. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει αρμόδιος ορίζεται ο Επικεφαλής Διαιτητής και ο Διευθυντής  Αγώνων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου