Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΡΤΑΣ



3ο  Μαθητικό
Πρωτάθλημα Σκακιού Άρτας


        Το Σκακιστικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου «Πύρρος» Άρτας , σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Άρτας  διοργανώνει , Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού την Kυριακή 10 Ιουνίου . Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στo 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, απέναντι από το Δημαρχείο, με ώρα έναρξης 11.00 π.μ..
      
         Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Άρτας  . Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθούν και οι αντίστοιχοι όμιλοι με τους μαθητές χωρισμένους ανά τάξη. Θα διεξαχθούν  5 γύροι , ενώ για τους νικητές έχει προβλεφθεί μετάλλιο (χρυσό , αργυρό ,χάλκινο) για τους τρεις πρώτους  νικητές. Επίσης  μετάλλιο (χρυσό) θα δοθεί και  στο πρώτο κορίτσι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα. 
       
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται :

α)  συμπληρώνοντας την  ειδική φόρμα εγγραφής , που θα προμηθεύσει η Διεύθυνση του Σχολείου που ανήκει ο μαθητής  , από Δευτέρα 21 Μαΐου έως και  Παρασκευή 8 Ιουνίου.

β) στο email : skaki.pyrros.arta@gmail.com δηλώνοντας το Επίθετο , το Όνομα , το Πατρώνυμο , την Τάξη και το Σχολείο του κάθε μαθητή , από Δευτέρα 21 Μαΐου έως και το  Σάββατο  9 Ιουνίου.
        
Η συμμετοχή του μαθητή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πριν την έναρξη των αγώνων με την αυτοπρόσωπη παρουσία του από τις 10:30 -11:00. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των κανονισμών που προβλέπει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η FIDE. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει αρμόδιος ορίζεται ο Επικεφαλής Διαιτητής και ο Διευθυντής  Αγώνων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου