Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος  ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ σας ενημερώνει σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων εκμάθησης σκακιού για τη σχολική περίοδο 2020-2021.

 

-       Η προσέλευση των αθλητών μας καθώς και  η αποχώρησή τους  από τον χώρο των προπονήσεων γίνεται σε προκαθορισμένο χρόνο (ένα τέταρτο διαφορά) και από διαφορετικές εισόδους- εξόδους, που έχουν ορισθεί ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Οι αθλητές μας θα μεταβαίνουν κατ’ ευθείαν στην προκαθορισμένη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία είναι γνωστή εκ των προτέρων . Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού κτιρίου.

-       Μεταξύ των διαδοχικών μαθημάτων θα υπάρχει ένα τέταρτο της ώρας διαφορά , για τον αερισμό της αίθουσας και της απολύμανσης.

-       Ο προπονητής  μεριμνά για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας και αποστασιοποίησης. Επίσης εν αναμονή των μαθητών/ριών,  ελέγχει το άνοιγμα των παραθύρων, φροντίζει τη διάταξη και την απόσταση µεταξύ των θρανίων. Τα θρανία έχουν κοινό προσανατολισμό και ελέγχεται  ο αριθμός  των µαθητών/ριών της ομάδας  ο οποίος δεν υπερβαίνει τους /τις δώδεκα  (12).

-       Κάθε μαθητής απέχει από τον διπλανό του τουλάχιστον 1,5 μέτρο απόσταση.

-       Στο χώρο προπονήσεων η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε παρευρισκόμενο .

-       Θα υπάρχουν δύο (2) αλκοολούχα  διαλύματα  με αντιμικροβιακή δράση  στην  είσοδο της αίθουσας καθώς και στην έδρα . Η χρήση τους είναι υποχρεωτική για κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο από τη αίθουσα.

-        Οι μαθητές μετά την παρακολούθηση του θεωρητικού θέματος στον μαγνητικό πίνακα επίδειξης  χρησιμοποιούν τα απολυμασμένα εκ των προτέρων σκακιστικά σετ κομματιών .

-       Σε κάθε εναλλαγή τμήματος ,οι μαθητές χρησιμοποιούν νέο σετ απολυμασμένων κομματιών ,ενώ το παλαιό τοποθετείται με ευθύνη του προπονητή στην ειδική θήκη για απολύμανση.

-       Απολύμανση βοηθητικού υλικού (σκακιστικά χρονόμετρα, φορητός υπολογιστής , σκακιστικός υπολογιστής) θα πραγματοποιείται αμέσως μετά από κάθε χρήση του , με αντιμικροβιακό υλικό κατάλληλο για τις συγκεκριμένες συσκευές .

-       Οι μαθητές που παρακολουθούν την κάθε προπόνηση ανά ώρα θα έχουν καταγραφεί στο βιβλίο εισερχομένων αθλητών που τηρεί ο Σύλλογος.

-       Πολλά μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά και όχι στην αίθουσα. Θα υπάρχουν μαθήματα διαδικτυακά κάθε Πέμπτη. Την Κυριακή τα μαθήματα θα γίνονται με την φυσική παρουσία των αθλητών και ίσως κάποια διαδικτυακά.

-       Είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική εγγραφή των μαθητών από τους γονείς στον σύνδεσμο :

https://docs.google.com/forms/d/19fK_io1y9TBvrmjZLnsvHr1zrTsU6jGAgdKHhs_05qo/edit

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου